String kastensysteem - opklaptafel

Dit is een opklaptafel voor het String® kastensysteem. Het String® kastensysteem is eenvoudig uit te bereiden en in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.
of
Stel uw eigen String kast samen en mail deze bestelling naar dezaak@home.nl. Wij zorgen er dan voor dat die voor u besteld wordt en zodra de kast bij ons binnen is bij u afgeleverd wordt.

Meer informatie
SKU STRING foldingtable
Afmeting B78xH7xD30cm
Levertijd 4 tot 6 weken
Op voorraad
Vanaf € 482,00

Dit is een opklaptafel voor het String® kastensysteem. Het String® kastensysteem is eenvoudig uit te bereiden en in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Het string® systeem werd ontworpen in 1949. In meer dan 60 jaar heeft het zich ontwikkeld van een baanbrekend concept tot een van de meest geliefde stukken van klassiek Scandinavische design. Elk onderdeel van het systeem is zo goed doordacht dat er bijna een oneindige verscheidenheid van combinaties mogelijk is. De afmetingen zijn in al die jaren niet veranderd en dat is waarom een string ® plank altijd kan worden herbouwd, opnieuw uitgevonden en getransformeerd. De onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Dankzij de slanke zij-panelen is het mogelijk om een grote (boeken)plank er nog steeds licht uit te laten zien. Maak de kast nog praktischer met de opklaptafel van 78cm breed en 96cm diep. Let op: Alleen te combineren met 30cm diepe String® zijpanelen, niet met String® plex. Design: Nils Strinning voor String® Pakket: opklaptafel Afmetingen (BxD): 78x96cm Kom voor een passend ontwerp en goed advies naar onze winkel.