Qube boekenkast

QUBE-SYSTEM is een slim kastensysteem, vervaardigd van blank MDF, dat eindeloos in hoogte en breedte kan worden gevarieerd. Met naar wens geheel of gedeeltelijk voorzien van achterwanden, en plinten of mooie pootjes. En als accessoires o.a. voorraadbakken, een CD rek, een flessenrek en deurtjes. Qube wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig te monteren en demonteren, zonder schroeven of lijmen. Dankzij de 'achterwanden' kan het systeem ook vrij in de ruimte worden geplaatst en is dan aan beide zijden bereikbaar. Elk vak van het QUBE-SYSTEM heeft een binnenmaat van 34 bij 34 bij 34 cm, ideaal voor boeken, ordners, verzamelingen en LP' s. En dankzij de slimme constructie is elke wand enkelzijdig, waardoor bij elke samenstelling de prijs aantrekkelijk blijft. Qube boekenkast, zoals afgebeeld Design: Arjan Doesburg Afmetingen: H:216,6 B:330,5 D:34cm Prijs: € 2.644,60 (incl. flessenrekken en voorraadbakken) Levertijd: 6 tot 8 weken
Meer informatie
Prijs € 2.644,60
SKU QUBE BOEKENKAST
Op voorraad
€ 2.644,60

QUBE-SYSTEM is een slim kastensysteem, vervaardigd van blank MDF, dat eindeloos in hoogte en breedte kan worden gevarieerd. Met naar wens geheel of gedeeltelijk voorzien van achterwanden, en plinten of mooie pootjes. En als accessoires o.a. voorraadbakken, een CD rek, een flessenrek en deurtjes. Qube wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig te monteren en demonteren, zonder schroeven of lijmen. Dankzij de 'achterwanden' kan het systeem ook vrij in de ruimte worden geplaatst en is dan aan beide zijden bereikbaar. Elk vak van het QUBE-SYSTEM heeft een binnenmaat van 34 bij 34 bij 34 cm, ideaal voor boeken, ordners, verzamelingen en LP' s. En dankzij de slimme constructie is elke wand enkelzijdig, waardoor bij elke samenstelling de prijs aantrekkelijk blijft.

Qube boekenkast, zoals afgebeeld
Design: Arjan Doesburg
Afmetingen: H:216,6 B:330,5 D:34cm
Prijs: € 2.644,60 (incl. flessenrekken en voorraadbakken)
Levertijd: 6 tot 8 weken

Naar wens samen te stellen. Kom naar onze winkel voor de mogelijkheden of neem een kijkje op www.qube-system.nl. Nu tijdelijk 15% korting op de flessenrekken en CD rekken.