DE ZAAK

Ceramstraat 1A
5013BB Tilburg

013-5444547
info@dezaakdesign.nl

Openingstijden:

ma: gesloten
di: 12.00-18.00u
wo: 12.00-18.00u
do: 12.00-18.00u
vr: 12.00-18.00u
za: 12.00-17.00u

zo:

gesloten


 

Wij zijn verhuisd naar Ceramstraat 1A in Tilburg

Bent u ook benieuwd hoe wij deze prachtige ruimte aan het inrichten zijn?
Kom dan naar onze nieuwe showroom en profiteer van

10% korting op alles of hogere kortingen op sommige showroommodellen 

 

NIEUWS

 

Patera - Louis Poulsen - Design award 2016   

Design Award 2016: lamp van het jaar! 

De Patera hanglamp heeft de Design Award 2016 gewonnen, het is de lamp van het jaar 2016. Deze en alle andere lampen van het merk Louis Poulsen zijn bij ons verkrijgbaar. Bekijk ze hier of kom naar onze winkel.

De Patera hanglamp van het merk Louis Poulsen is een sfeervolle hanglamp ontworpen door Øivind Slaatto.  De armatuur is een stralende bol die is opgebouwd uit kleine diamantvormige cellen. Elke cel is zorgvuldig ontworpen om licht op te vangen en de lichtbron af te schermen voor zichthoeken boven de 45 graden. Onder de 45 graden zijn de velden open om licht naar beneden te richten. Een kleine hoeveelheid licht wordt ook naar boven gestuurd om het plafond te verlichten. De armatuur straalt warm, diffuus licht uit dat grotendeels naar beneden is gericht. De lamp is gemaakt van gesneden mat PVC en de ophanging van gegoten acrylaat en verchroomd brons.

 

Ter gelegenheid van het 100-jarig Gispen jubileum ontvangt u bij aankoop van de  
J
ubileumuitgave
Gispen 412S GE  en/of Gispen 412S fauteuil
de prachtige door Omar Munie ontworpen luxe lederen aktetas.
Bij ons kunt u de fauteuil bewonderen en/of (be)zitten.

Klik hier voor alle events rondom het 100-jarig Gispen jubileum 

___________________________________________________________________________________

 

 

 Diamantini & Domeniconi: Nieuwe klokken in onze collectie.

Het Italiaanse merk Diamanti & Domeniconi ontwerpt al ruim 40 jaar bijzondere klokken.
Een aantal ontwerpen zijn inmiddels al echte klassiekers.

Sinds 2005 heeft het bedrijf een radicale verandering ondergaan. Dankzij vernieuwende samenwerkingen tussen designers, architecten, fotografen en kunstenaars zijn ze in staat geweest om een groot scala design items met licht ironisch ontwerp te maken. Al meer dan 40 jaar staat Diamantini & Domeniconi garant voor hoge kwaliteit. De producten worden allen ontworpen en gemaakt in Italie en tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van Industriele technologie en de typische know how van handgemaakte productie.

De klokken van Diamantini & Domeniconi zijn nu verkrijgbaar in onze winkel, en op onze website. Klik hier voor alle producten van Diamantini & Domeniconi

 

 

 

DE ZAAK design en advies zit aan de rand van Tilburg, in de Ceramstraat 1A. In dit prachtige industriële pand vindt u oud en nieuw design. Van meubels, verlichting en accessoires tot kunst. Allerlei bekende merken zoals Thonet, Gispen Classics, Dutch Originals, E15, Müller, Spectrum, Palau, Lampe Gras en nog veel meer. Naast verkoop kunt u bij DE ZAAK design & advies ook terecht voor interieuradvies op maat.

Voor alle Dutch Originals artikelen zoals de Gispen Classics en de Gispen Today meubelen, hebben wij een eigen webshop in webshop. Zo kunt u uw Dutch Originals artikelen (via de zaak) rechtstreeks bij de leveranciers bestellen. Alle opties, uitvoeringen en stofferingen zijn op deze manier altijd up-to-date en eenvoudig door te voeren in uw bestelling.

 

DE ZAAK twittert... en nu ook op Facebook!

Volg / Like ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en alle acties van DE ZAAK!

 Twitter

  Facebook