Spectrum SZ fauteuil Martin Visser 2e voor de helft van de prijs

***ACTIE***

Van 1 juli tot 1 september krijgt u de tweede SZ fauteuil voor de helft van de prijs. Deze actie geldt voor zowel de SZ 01 in pitriet, als ook voor de SZ 02 in tuigleer en de gestoffeerde versie SZ 03, én voor beide frame uitvoeringen (verchroomd en zwart, de gestoffeerde versie kan niet met zwart frame)
De fauteuil SZ 01 is in 1960 ontworpen door Martin Visser en bekleed met echt pitriet. De warme kleurschakering in combinatie met het gevoel en geluid van het echte pitriet, geven deze klassieker weer een rijke uitstraling! Ook is de fauteuil leverbaar met tuigleer (SZ 02) in de kleuren naturel, donkerbruin of zwart en in een gestoffeerde uitvoering (SZ 03). Het frame van de fauteuil kan in mat verchroomd of epoxy zwart staal. 
*Heeft u interesse in de ACTIE, kom dan naar onze showroom om eens op de fauteuil te zitten en het bekijken van de ruime keuze aan stof- en leersoorten of stel uw vragen per mail

 

Meer informatie
Prijs € 3.102,00
Art.nr. ACTIE SZ.01,02,03
Ontwerper Martin Visser
Levertijd 6 tot 8 weken
Op voorraad
prijs voor 2 stoelen vanaf
Speciale prijs € 2.326,50 Normale prijs € 3.102,00

De fauteuil SZ 01 is in 1960 ontworpen door Martin Visser en bekleed met echt pitriet. De frames zijn gemaakt van verchroomd en geborsteld metaal. Aangezien het steeds moeilijker werd een goede kwaliteit riet in te kopen, werd dit materiaal midden jaren 80 vervangen door kunstriet, waarmee ook meteen meerdere kleuren leverbaar werden. De vraag naar echt pitriet bleef echter altijd bestaan. Om product-technische redenen is Spectrum in 2009 gestopt met het vlechten van kunstriet en opnieuw op zoek gegaan naar een mogelijkheid de stoelen en fauteuil weer volgens oorspronkelijk ontwerp, dus met pitriet op de markt te brengen. Kwaliteit van het materiaal is hierbij uiteraard een uitgangspunt. In Januari 2011 werden de eerste modellen met riet weer getoond. De warme kleurschakering in combinatie met het gevoel en geluid van het echte pitriet, geven deze klassieker weer een rijke uitstraling! Voor alle fauteuils, welke in 1960 ontworpen zijn, geldt dat de zithoogte t.o.v. het originele ontwerp eind jaren 90 is aangepast. Aangezien de gemiddelde mens tegenwoordig langer is dan 45 jaar geleden, bleek de originele hoogte niet meer ergonomisch verantwoord. De oude zithoogte van 38 cm werd verhoogd naar een zithoogte van 41 cm. Ook is de fauteuil leverbaar met tuigleer (SZ 02) en in een gestoffeerde uitvoering (SZ 03) Spectrum fauteuil Martin Visser SZ.01.7.P Design: Martin Visser Afmetingen: B:60 / D:69 / H:72 / ZH:41cm en armleuningen op 53cm hoogte.